Om os

Hjort & Frøik blev grundlagt i 2007 af Susanne Hjort, hvor vi i dag, efter mange års teoretisk og praktisk erfaring i samspil med vores kunder, har udviklet en dyb viden og erfaring om, hvordan vi skaber det bedste samspil mellem det enkelte menneske, det team man indgår i – og den organisation man hører til. Alt sammen i et forretningsmæssigt og strategisk perspektiv til gavn for både virksomhed og medarbejdere.

I Hjort & Frøik er vi til for vores kunder. Vi ønsker at udvikle vores kunder, der hvor de er, og der hvor de har bedst gavn af og mulighed for at udvikle sig. Der er ikke nogle opgaver, som er for små for os. Nogle gange starter vi et samarbejde med en udviklingssnak andre gange i et større setup, hvor konkrete opgaver skal løses. Det, der har været og fortsat er omdrejningspunktet i Hjort & Frøik, er vores unikke kompetencer, tillid og åbenhed overfor vores kunder. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og arbejder ud fra en socialkonstruktivistisk tankegang. Vi forsøger sammen med vores kunder at beskrive og forstå de sociokulturelle relationer, læringsmiljøet og kompetenceniveauet i organisationen for på bedst mulig vis at hjælpe vores kunder videre, der hvor de oplever, at udvikling og fremdrift ikke helt forløber, som de havde ønsket det.

Skulle du have lyst til at møde os, er du i første omgang meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Jeg ser frem til at høre fra dig.
Med venlig hilsen

Susanne Hjort
Managing Partner
Hjort & Frøik
M: +45 20672086
@: sh@hjort-froik.com

 

Gå tilbage til forsiden